YOZGAT / SARIKAYA - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

Hürriyet Mahallesi Yavuz Selim Caddesi No9 Sarıkaya/YOZGAT
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, bilim ve teknolojinin ışığında öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı öğrenciler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Yavuz Selim İlköğretim Okulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, etik değerlere bağlı, bağımsız ve özgür düşünen, iyi insan iyi vatandaş olarak ve kendimizi sürekli geliştirerek okul idaresi, öğretmenler, veliler ile işbirliği içerisinde çağdaş yöntem ve teknikleri kullanarak Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal-Gündüz
DOĞAL GAZ